Zoeken naar hou je van

Uw zoekactie voor hou je van leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Paul 78 jaar Antwerpen - Deurne 0470805529
ik zoek contact
Ik ben een man van 78 jaar zoek een vast vriendin voor van alles te doen zoals seks enz. Damens met een maatje meer zijn ook welkom zelfs dames van ander origine zijn ook welkom tussen de 35 a 60 jaar. Kan ontvangen ik ben woonachtig in Deurne Antwerpen en ben open van geest. Ik hou ook van dieren heb zelfs paarden gehad. Hopelijk hoor ik een dame en verblijf Mvg Paul  

ik zoek contact
gisteren
Gert 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Anale seksdate
Ik hou er enorm van Om vrouwen anaal te nemen en ben er zeer ervaren in. Langs deze weg zoek in een meisje of vrouw die ik eenmalig of op regelmatige basis anaal mag neuken. Kan me zowel verplaatsen als ontvangen. Wil je dit doen maar heb je geen ervaring om in je kontgaatje genomen te worden dan heb ik genoeg ervaring om je anale ontmaagding aangenaam te laten verlopen zodat dit voor herhaling vatbaar kan zijn. Indien interesse... stuur gerust een mail.  
gisteren
Nipple Lover 46 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Ik hou van (grote/lange) tepels
Ik ben een echte borsten liefhebber ... ik hou er van om heerlijk op je tepels te zuigen (als je lacteert, des te beter!). Ik zou het heerlijk vinden om uitgebreid op grote tepels (Eraser Nipples zoals ze die in 't Engels noemen) te zuigen en die te verwennen. Interesse? Let me know!! (ik sta ook open voor ANR)  
gisteren
jonagold 54 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
borsten verwennen
Ik hou van natuurlijke borsten, no silicon for me. Als jij het lekker vindt dat jou borsten extra veel aandacht krijgen en verwend worden moet je me zeker contacteren. Ik vind het zalig om een dame te laten genieten van een borstmassage, kneden en strelen, likken en zuigen met bijzondere aandacht aan tepels en tepelhoven. Geef je volledig over en geniet.  
gisteren
Gespierde m 33 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Nog dame te vinden hier die genot wil beleven...
Is hier nog dame te vinden??? Die wil langs komen om genot te beleven en beetje spanning. Ik hou van beffen,neuken,genot,respect,elkaar verwennen enz. Indien jij dame ben die dit ook zoekt. Mail mij gerust. Eisen; discreet,respectvol,hygenis zijn,verzorgd en hoog libido. Xx  
Kevin 45 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Samen genieten van elkaar
Dag dames, ik ben een respectvolle, rustige en gelukkige 45-jarige single man. Het enige wat in mijn leven ontbreekt is intimiteit. Ik ben dus op zoek naar iemand waarmee ik op regelmatige basis kan afspreken. Ik hou er enorm van om een dame te plezieren en vind het belangrijk dat we de tijd nemen voor elkaar: een lang en uitgebreid voorspel waar we zorgen dat beide partijen heerlijk verwend worden. Indien het klikt zou het leuk zijn dat we ook samen uitstapjes doen (weekendje weg, welness, citytrip,...)maar indien dit geen optie is dan is dat ook geen probleem. Ik kan mij verplaatsen of bij mij thuis ontvangen of op hotel. Indien ik je interesse gewekt heb hoor ik graag van je terug. Je vind bij mij discretie, respect, hygiëne,... Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontmoeten!  

Samen genieten van elkaar
Nick 22 jaar Antwerpen - Turnhout
Jonge kerel opzoek
Hey geile dames Hebben jullie ook zo veel zin in een geile stoei partij? Ik alvast zeker. Ik ben Mark een jonge kerel van 22 die graag loopt en altijd bloedgeil is. Ik heb een licht gespierde bouw van 183cm/80kg en met een lekker lul van 17cm / 9 cm omtrek. Verder bef ik ontzettend graag en hou van verschillende standjes. Spreekt dit jou aan en heb je tijd in het weekend? Laat iets weten  

Jonge kerel opzoek
Chris 41 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Voor koppel of vrouw met talent ;)
Heykes, bedankt om deze advertentie te lezen. Ben goodlooking (naar het schijnt :)) man , 42j uit Ninove, goed voorzien. Hou vooral van spontane dates en sta open voor outdoor en sexcinema (bv. in Aalst of in Schelle). Ben switch en kan dus zowel sub als dominant zijn. Geen taboes buiten de gekende extremen. Tot snel? :) xxx Kik: belgianbullxl  

Voor koppel of vrouw met talent ;)
Duracell 30 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Vrouw gezocht om hele nacht mee te stoeien ..
Al een Jaar single en lang genoeg braaf geweest moet dringend wat stoom afblazen, ik zoek een vrouw met veel zin (je leeftijd if gewicht niet van belang) Ben dominant maar massseer, bef ook graag maar hou ook van kinky stuff ;) speel graag in op je fantasien.. als ik een vrouw vind om mee af te spreken verwijder ik deze advertentie , Aldric Mr mojo op s media.  

Vrouw gezocht om hele nacht mee te stoeien ..
gisteren
Pieter 56 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
Viriele man zoekt volslanke FWB
Goed bewaarde viriele vijftiger houdt van dames met een maatje meer om lekker te verwennen, in de watten te leggen en eindeloos te sexen. Hou je ook van massages? Dan moet je heel zeker het avontuur aangaan!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10